Prof. Dr. De Vogelaere Kristel
Chirurg - Chirurgienne - Surgeon
RIZIV: 1-08471-72-140
Abdominale en obesitas chirurgie
Chirurgie abdominale et de l’obésité
Abdominal and obesity surgery
NL - Nederlands
FR - Français
EN - English
 

“Mijn passie zijn mijn obesitaspatiënten. Met hen ben ik begaan, vòòr en vooral ook nà na de ingreep. Een professionele opvolging is een must voor het slagen van een vermageringsingreep!
Obesitas mag geen taboe meer zijn!

 

Obesitas is een sluipende ziekte die een enorme impact op het sociale leven van de patiënten heeft, zelfs binnen hun intiemste vrienden- en ook familiale kring. Benevens mijn praktijk als chirurge ben ik me daarom stilaan ook gaan toeleggen op al wat de levenskwaliteit van mijn patiënten kan verbeteren en hun leefomgeving ten goede komt.

 

Omdat 'er goed uitzien' bijdraagt tot een 'goed gevoel' voor obese patiënten,maar ook voor ieder ander met een normaal lichaamsgewicht, kan de esthetische geneeskunde hierbij een belangrijke rol bijdragen. Patiënten in het algemeen en dus niet uitsluitend bariatrische patiënten kunnen nu ook bij mij terecht voor de niet invasieve niet-chirurgische behandelingen van het gelaat. Ik heb me inmiddels ook hierin verder gespecialiseerd. Het betreft dan vooral gelaatsverjongende behandelingen waaronder peeling, botox® en fillers (jukbeenderen, neuslipplooi, lipcontour, rokerslijntjes, horizontale fronslijnen, kraaiepootjes, afhangende mondhoeken, …) en anti-aging begeleiding en behandeling.

 

Omdat ook 'lekker eten' voor mijn patiënten en hun directe omgeving zo belangrijk is, ben ik mij als hobbykok ook gaan toeleggen op het ontwikkelen en selecteren van recepten voor patiënten, familie en vrienden, die ook na een bariatrische ingreep kunnen genutttigd worden. Mijn eerste Kookboek werd uitgegeven door drukkerij Lannoo en is verkrijgbaar in het Nederlands "Lekker eten na een maagverkleining", en in het Engels:"Good Food after weight loss surgery".

 

Het is mijn doel meer en meer dergelijke initiatieven te nemen en aldus een bijdrage te leveren tot de verbetering van de levenskwaliteit van mijn patiënten. Want hun geluk is mijn ware passie!”

Adres - Adresse - Address
Langestraat                100
BE- 1730 Kobbegem-Asse
Nabij Brussel -   EU
info@mymedicalcare.be
Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring
Copyright © kristeldevogelaere.be 2014-2024

Consultatie - Consultation
Enkel op afspraak
Uniquement sur rendez-vous
By appointment only
GSM / cell phone : +32 473/881.886